Koninklijke Harmonie v Horst
Contactpersoon: pr-Loek Kleeven
Straat: Hoofdstraat 8
Postcode: 5961ez
Plaats: Horst (Horst aan de Maas)
Website: http://www.harmonievanhorst.nl/...

De lange
Straat: Wilhelminaplein
Plaats: Horst

Over ons
Met een uitgebreid repertoire, muzikale en vooral gezellige mensen is de Koninklijke Harmonie van Horst een top vereniging!
Laatste nieuws

Nelly en Gerrit Vloet benoemd tot Ereleden van de Koninklijke Harmonie van Horst

Op 3 juli tijdens het zomeravondconcert en de BBQ van de Koninklijke Harmonie van Horst zijn Nelly en Gerrit Vloet bijzonder in het zonnetje gezet. De reden is dat al meer dan 15 jaar de opmerking waar komen we bij elkaar “BEEJ VLOET” een begrip is bij de Harmonie. Al die jaren hebben we gebruik kunnen maken van hun locatie wat betreft repetities, vergaderingen en voor de opleiding  van de jeugd, opslag instrumentarium en uniformen. Ook was Gerrit Vloet altijd beschikbaar voor hand en span diensten  voor allerlei zaken binnen de harmonie. Nelly en Gerrit Vloet willen het rustiger aandoen en hiervoor hebben wij als harmonie alle begrip. Als dank voor al deze inspanning hebben we  Nelly en Gerrit Vloet beiden tot ereleden van de Koninklijke Harmonie van Horst benoemd.